Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

GARMIN DEZL LGV серия GPS Навигации за Камион

13 април 2024
GARMIN DEZL LGV серия GPS Навигации за Камион
  Като световния лидер в GPS Навигационните технологии Garmin винаги е отделял специално внимание на навигационните устройства за тежкотоварни автомобили. Още с появата на пионера Garmin Nuvi 350 последван от моделите Nuvi 465/465T Garmin дава сериозна заявка за развитието си в сегмента на Тежкотоварните GPS Навигации. Въвеждането на допълнителна опция за получаване на трафик информация и информация за ремонти вдига летвата и прави следващата крачка към съвременната GPS навигация за Камион.
 
 
 
  С представянето на DEZL поколението, GARMIN въведе изцяло нов интуитивен интерфейс, по-мощни инструменти за планиране на маршрут, нов по-лесен начин за актуализация на картите чрез Garmin Express, които вече са с Lifetime поддръжка, както и Lifetime трафик информация.
 

 
  Последното поколение LGV серия на GARMIN DEZL представя най-добрите Garmin навигатори за тежкотоварни автомобили до този момент.
  DEZL LGV 610/ LGV 710/ LGV 810/ LGV 1010 са професионални Навигации за камион, като разликата в моделите е предимно в диагонала на дисплея. Моделите се отличават с ярки, лесни за четене дисплеи с висока разделителна способност. Като професионални навигатори за камион устройствата имат възможност за създаване на профил за тежкотоварно превозно средство чрез въвеждане на параметрите му: дължина, ширина, височина, тонаж, оси, ремарке, ADR товар. Въз основа на въведените параметри на Вашия камион се изчислява точния маршрут, стратегически предложения за зареждане с гориво и почивки и най-модерното планиране на пристигане.
 
 

 
 
Още по-голямо улеснение за шофьора е възможността за въздушни изгледи на товарни докове и входове за камиони чрез вградената система BirdsEye-Птичи поглед.
 
 

 
  В реално време са налице предупреждения за екологични зони по маршрута и паркинги за почивка. Може да преглеждате популярни маршрути, използвани от други шофьори на камиони.
 
 

 
Трябва да паркирате камиона си? Данните от Truck Parking Europe Ви помагат да намерите място за паркиране на камиони по маршрута си. Филтрирайте по предпочитани удобства като Wi-Fi, душове, ниво на сигурност и много други. И докато сте свързани с мобилното приложение Garmin dēzl, проверете наличността на паркинга, за да намалите риска от шофиране до претъпкано място.
 
 
 
  Намирате предпочитаните спирки за камиони с предварително заредената директория за Truck & Trailer Services. Тя Ви позволява да филтрирате по марка или удобство.

 
 
 
Специални сигнали към водача го предупреждават за опасни завои, промени в скоростта, железопътни прелези и др.
 
 

 
Функцията за лесно планиране на почивки помога на щофьора да се възползва максимално от всяко спиране.
 
 

 
 
  Устройствата Garmin Dezl LGV имат вграден Wi-Fi, чрез който може да се възползвате от Lifetime/ Доживотно безплатно обновяване на картите без да се налага връзка към компютър. Ако все пак решите да актуализирате картите през компютър може да ползвате приложението Garmin Express, което може да свалите от следния линк: GarminExpress.exe . Вашия навигатор Garmin Dezl LGV ще Ви предупреди, когато има актуализация на картите.
 
 

 
  Може да изтеглите приложението Dēzl, за да получите достъп до трафик на живо, времето и цените на горивото в реално време. Освен това, получавате достъп до photoLive камери за трафик, където има такива. Моделите с обозначение MT-D имат вграден дигитален трафик. За та ползвате дигиталния трафик на самото устройство без връзка със смартфон е задължително използването на оригиналните кабел и адаптер влизащи в комплекта, като при първоначално работа с ново устройство трафик услугата е необходимо да бъде активирана от Настройки-->Трафик.
 
 

 
Вградения Bluetooth позволява провеждането на Handsfree разговори. Просто трябва да сдвоите смартфона си с Навигатора чрез Bluetooth.
 
 

 
  Когато сте сдвоени с приложението dēzl, ще можете да виждате текстови съобщения и други известия, показани на екрана на сателитната навигация.
 
 


 
  Чрез Tripadvisor може да преглеждате оценките за хотели, ресторанти и атракции по маршрута Ви или близо до Вашата дестинация. Предварително зареденото съдържание на Foursquare улеснява намирането на милиони нови популярни места.
 
 

 
  Към устройствата Garmin Dezl LGV може да се закупи допълнителна безжична камера за задно виждане.
Предлага се и модел с вграден видео регистратор: Garmin DezlCam LGV 710.
 
 

gps-navigaciya-igo.png
Сподели:
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки